Gillberga socken i västra Värmland

Gillberga är en av Värmlands klassiska centralbygder, vackert belägen längs Byälven i landskapets västra del. Socknen ligger som nordligaste utpost inom Säffle kommun. Det är en bygd präglad av ett öppet jordbrukslandskap med stora gårdar, men också av hundratalet lämningar efter gångna tiders torp och backstugor i de vidsträckta skogarna. Dagens centralort i Gillberga är Nysäter, där affärsliv och samhällsservice finns koncentrerad.

Julmarknad i Värmlands Nysäter

Julmarknad den 16 november 2019

Händelsedatum: 2019-11-16 10:30 - 15:30 Exportera händelse

Försäljning av hantverk. Mat, godis. Julkärvar mm. Servering; kaffe & bröd. Glögg & pepparkakor. Smedjan öppen och i drift. Fritt inträde, gratis parkering. Välkommen!

Passa på Smedjan öppen och i drift denna dag!

Vill du vara med som utställare anmälan till:

GILLBERGA  HEMBYGDSFÖRENING

Lars-Åke  Larsson  0533-71033 eller 070-6413887

PlatsNysäters marknadsbodarna
Författare: SuperUser Account

Vänligen logga eller registrera att skriva kommentarer.

Theme picker

Besöka museet och smedja

Du är välkommen att besöka Hembygdsmuseet i Nysäter och informera gärna i förväg om den är öppet eller på plats i Sommarcaféet. Smedjan är säkert öppet när det är marknadsdag (se aktivitetskalender här eller på www.gillberga.se)

Vi har möjligheter att öppna för grupper men ring först!

Information

Välkommen till vårt Hantverkskafé. Vi har öppet alla dagar 11-17 (från 16 juni till 27 och 31 augusti 2019). Här har vi kaffe med hembakat bröd,  hantverk och lotteri.

Titta även in i vårt Hembygdsmuseum.

Gillberga Hembygdsförening

Stuga att hyra i Nysäter.

6 pers, Dygn eller vecka.

Hembygdsgård

Mer bilder. Boka direct stugan eller ring 0706-420418 för bokning.

Se nyheter på sidan Aktuellt/Kalendern