Gillberga socken i västra Värmland

Gillberga är en av Värmlands klassiska centralbygder, vackert belägen längs Byälven i landskapets västra del. Socknen ligger som nordligaste utpost inom Säffle kommun. Det är en bygd präglad av ett öppet jordbrukslandskap med stora gårdar, men också av hundratalet lämningar efter gångna tiders torp och backstugor i de vidsträckta skogarna. Dagens centralort i Gillberga är Nysäter, där affärsliv och samhällsservice finns koncentrerad.

Förnyad kallelse till Årsmöte 2020 för Gillberga Hembygdsförening

Händelsedatum: 2020-06-01 19:00 - 21:00 Exportera händelse

Förnyad kallelse till Årsmöte 2020 för Gillberga Hembygdsförening

Då Årsmötet för Gillberga Hembygdsförening 2020, som var utlyst 21 mars kl 14:00 av kända skäl var tvungen att ställas in, vill vi nu sända en ny inbjudan.

Alla medlemmar i Gillberga Hembygdsförening, är därför välkomna till Årsmötesförhandlingar den 1 juni 2020, kl 19:00 i Nysäters Bygdegård.

Årsmötet kommer att ske i det mindre formatet, på grund av Covid-19.

Vi kommer att följa utsänd dagordning för mötet och endast behandla stadgeenliga frågor.

Med hänvisning till tidigare utsända handlingar vill vi gärna att ni hör av er. Om vi inte hör något före den 25 maj, tolkar vi det som att ni godkänner valberedningens

förslag och därmed blir det inte alldeles nödvändigt att närvara på årsmötet.

Skulle det uppkomma alternativa förslag som får majoritet på årsmötet, kommer ett nytt Årsmöte att utlysas, för att övriga medlemmar skall få en chans till att bilda sig en uppfattning om förslaget och medverka vid röstningen.

Från er som har möjlighet att komma på årsmötet, är vi tacksamma för anmälan före den 25 maj till Lars-Åke Larsson

PlatsBygdegården i Nysäter
Författare: SuperUser Account

Kategorier: Evenemang, HembygdsevenemangAntal visningar: 1260

Taggar: Hembygdsförening

Vänligen logga eller registrera att skriva kommentarer.

Theme picker

Besöka museet och smedja

Du är välkommen att besöka Hembygdsmuseet i Nysäter och informera gärna i förväg om den är öppet eller på plats i Sommarcaféet. Smedjan är säkert öppet när det är marknadsdag (se aktivitetskalender här eller på www.gillberga.se)

Vi har möjligheter att öppna för grupper men ring först!

Information

Vårt hantverkskafé och museum har inte öppet pga Corona i år. Vi ger information så fort det blir möjlig att ha öppet igen.

Gillberga Hembygdsförening

Stuga att hyra i Nysäter.

6 pers, Dygn eller vecka.

Hembygdsgård

Mer bilder. Boka direct stugan eller ring 0706-420418 för bokning.

Se nyheter på sidan Aktuellt/Kalendern